Hemma igen,,,,

Så himla skönt ! Ont som en tokig hele daaaaan!, Kommer hem packar upp väskan ser nummer lappen, ändrat tanken från imorses att jag igår åkte Vasaloppet 3 gånger, första,sista och enda. Klart som skam att den skall åkas igen och då skall Sophie med! Kan ju inte låta 9.15.38 stå som person bästa!!! Tobbe snart med läkt kropp ( hoppas jag!)

Hur mår Vasa kroppen

Så här nästan exakt 17 timmar efter målgång, så känns det sådär,,, 2 praktvurpor i början på loppet gör inte att armbågen och ryggen mår direkt bra! Ett skoskav ( lite infekterat) på 2x4cm gör inte så att man blir sugen på en löprunda ikväll! Pionröda ögon pga av kylan ( periodvis igår var det svårt att blinka pga att ögonlocken liksom lite frusit fast), ser lite såsigt och suddigt. Annars är det bra, ja förutom att resten av kroppen är som ett kylskåp, stelt! Första kunden för dagen får alltså Quasidimo på besök! 9.15.38 hahahaha det VAR VÄRT DET!!! är man dum ihuvet får kroppen lida!! Följande program April: terräng mara Maj: Gbg varvet Dessa är för både mig och Sophie Ha en fortsatt go vecka!! Tobbe snart med mindre ont (hoppas jag)

Vasaloppet så jvla jobbigt

Jag vet man kan ha olika inställning till motions lopp, antingen är man smart och kör starx under Max eller typ njuter av resan eller så är man som bl.a. Jag och inte förstår vad folk säger,,,"ta det lugnt, gå inte ut för hårt, pressa dig inte, njut, håll hela vägen ut" fantastiskt bra och förståndiga och i viss mån kärleksfulla råd, eller allafall omtänksamma råd! nädå, här kör vi så mycket kroppen tål, från första backen Sälen tills målet så körde jag så hårt min kropp bara tålde, säger inte att den tål mycket men, jag fick ut max iallafall och var så trött så jag mer eller mindre grät hela sista 400 meterna. 9 mil och 6 av dem var i snö och motvind. Ska inte skryta men JO DET SKA JAG,,,, 4 mil skidor i kroppen totalt och tiden på vadan blev 9,15,38 SÅ NÖJD OCH STOLT !!!!! bilder kommer.

Vasaloppsmorgon

Klockan ringer 0445 men va fasen har inte sovit Klart ännu,,,, pirrig spattig o otålig, många ig där bara det inte blir ig betyg på insatsen Taggad pigg och piggt taggad!!! Blir hur skoj som helst!! Nu frukost ,,,,,zzzzzzzz

8 timmar till start,,'

Nervig men förväntansfull skall bli så kul och spännande! As taggad , önskar kl vore 07.00 och jag var på väg i spåret! Anyway, Håkan bjöd på kalasgod lasagne,, eller kanske inte han som kokat ihop den men oj vad Gott det var!! positiva tankar o bilder!!

Ett nytt äventyr ,,,,, vasaloppet

Jepp, kl är 19.43 sitter i bussen från Mora till Sälen Ska bo hemma hos Håkan inför morgondagens Debut i vasaloppet öppet spår,,,,, tack vare Håkan Som fick ont i en tå,,,, så jag får åka i hans ställe.... Ska bli kanon kul.!! Tack Sven Olof i kråkered för att du vallade mina skidor Det är ingen Sven Olof vem som helst, han ingick i landslagets Vallarteam under ca 12 år och har bl.a. OS i bagaget! Kan iallafall inte klaga på skidorna. Hade tänkt mig drygt 10h 30m för att avverka De 9 milen men nepotism vallarkungen sa 9 Så det så,,,, Tobbe snart helt slutkörd ;-)

Dags att växla på, i dubbel bemärkelse

OJ, det slarvas lite både på bloggen och i framförallt Sophies träning!!! Därför gick vi igenom veckan igår och nu är det dags att skärpa till sig! Såå, Idag (snart) kommer inte ifrån, tycker inte om, men SPINNING på Svensons (det gymmet tycker jag om)) Imorgon tisdag, SIMNING, onsdag LÖPNING, torsdag SIMNING, fredag SPINNING (morgonpass), lördag LÄNGDSKIDOR, söndag dubbelpass SPINNING sen SIMNING Så ser det ut och det är bara att göra det!!! Tobbe är fortfarande inte frisk, hostar och snörvlar så det är nog dags nu att höra vad farbror doktorn har att säga!!! Må gott, Tobbe & Sophie snart i form, hoppas vi ;)

RSS 2.0