tränings ideer,,,, tips mottages tacksamt,,,!! Colting var är du:-)?

Jupp då är snart 9 månaders träning av klarad, ja typ en graviditet, hmm så säger dom att det är jobbigt.:-) Nytt på agendan är inlines träning med stavar herrejessuskul är ju det, jobbigt som skam om man ligger i ordentligt. Det har varit en bra April månad, lite mindre tränings dagar för Tobbes del men längre och fler pass samma dag. Sophie har ökat antalet tränings tillfällen men på grund av höften kört lite kortare pass mot slutet. Faen 3 månader kvar för tobbe och 3,5 för Sophie, det som kändes avlägset i augusti förra året och ja egentligen ända tills Mars, känns helt plötsligt väldigt väldigt väldigt nära......... Jaja vi kör så det ryker och ryker det inte kör vi ändå! Tobbe & Sophie snart i nu är det nära form (Hoppas vi)

Skade bekymmer,,o inget gbg varv för Sophie

Stackars Sophie, höften bultar och värker så Gbg varvet blir inte av för hennes del. Fick avbryta passet igår och åka tut tut volvo med Tobbe hem.,... Sjuinihelsikes tråkigt men i bland blir det som det blir,,,,, Äh får trycka på mig hennes transponder med. Tror att hon och en kollega kommer att få exakt samma tid han ska inte springa han heller men ändå,,,, Vad gör man inte för sin älskade och sina arbetskamrater. Hon kommer nog att vara mycket piggare än jag på Ledin showen på kvällen,, Tobbe snart i gbg varvs form (hoppas jag,,, verkligen) Sophie snart i skade fri form (hoppas vi ,,, verkligen)

relokaliserad form.......

Ja, så det kan bli,,, formen kommer från och med 2012-08-01 att vara relokaliserad till Nynäshamn..... Det verkar ju vettigt att flytta just då och inte kunna träna ordentligt de sista 17 dagarna innan kalmar idiotin. och 4 veckor innan tjörn tråket.! På obestämd framtid kommer i vilket fall som helst kommer Nynäs att funka som hemma bas för familjen Carlsson/Sperlich. Så om nu någon vill köpa ett hus med egen brygga vid en liten sjö, så är det till salu... Tobbe och Sophie som formar sig hit och dit men iallafall till det bättre (Hoppas vi)

RSS 2.0