Ok, efter många filmer, såsom twilight saga osv, känns det som om ok, nu kör vi!!!

Semester, inleddes med vår traditionella firande hos våra fina vänner Ante & Eva.. Med en underbar balans med träning och god mat och gott vin!!! Nu på hemmaplan igen och med Nynäshamn, flytten i våra tankar är det skitsvårt att ha full fokus på träningen men nu jäklar är det så nära så det är "bara" att bita ihop och leverera! Idag gjorde vi en liten test, vi sam 800-1600m simning, sen cykla vi 3100m för att avsluta med en löpning på 9500m. Tobbe drog mig då jag fick kramp i benet, superstark och tack så j-kla mkt! Ett spel håller på i min hjärna, hur mkt behöver jag fylla på med? hur kommer min höft klara av det? Hur stark är jag?, det är nog den viktigaste frågan som ploppar upp ständigt!! Nåväl, det är en himla resa detta, både fysiskt och mentalt. Vi kör på, vi ska göra detta och vi ska klara av det.!! kram från Sophie och Tobbe!

Back on track!!

Faen nu måste vi köra på!,,,,,,,,!,,,,,,,!,!!

Huset Sålt träningen börjar,,,,,,,!!! Igen!!

Seriöst Allt är åt skogen,,, Trötta trötta trötta allt tar tid försäljäning av huset av nytt hus vem vill vara skyldig 6 miLj FÖR TVÅ HUS inte vi!! Trött seg otillräcklig! Många av Er tror på oss men vi känner oss otillräckliga Saknar självförtroende !,!,,,,,,!,,,,,,,,!!!!!!!!

Äntligen,,,,,,,,

Förlåt till alla Er som läst Bloggen som helt legat nere en hel månad drygt. ,,,,,, allt har varit helt sinnes sjukt efter Gbg varvet som för Tobbe gick enligt plan med 6/min /km + ,assor med dans till suverän Thomas ledin!!! Helt suverän show!!

RSS 2.0