Är resan viktigare än målet?

04,55 klockan ringer,,,,05.10 passet börjar 06.20 helt slut genomsvett lider undrar va fn det är frågan om!!?? Inte nog med det!!! Är ju minst 90 min kvar av hård träning ikväll,,,,,,!, Duschar , börjar må lite bättre hmmm frukost vankas!!! Humöret stiger, tänker på passet 700 kalorier förbrända god hotellfrukost, äh tar ett extra bacon, spelar ingen roll, lite bacon,sill, ägg och äggröra, knäckemacka, youghurt med egen blandning och kaffe, Jepp mår bra :-)! Jo resan är viktig, men hade inte målet varit där så vete faen?! Sophies morgon ser lite annorlunda ut när Tobbe är på resa, men den kommer senare. Tobbe & Sophie snart i bättre form (hoppas vi)

Det var så gott i havet..


ser rätt nöjd ut..


Siesta i skuggan


nyårsafton 2011


1 månad sedan..

Den 25/12 hade man en gooo bränd hud, nynnade så gott till låten burning som fick en helt annan innebörd.. Här kommer några bilder från en "svunnen tid" ;)))

Skidan hon slinter nu är det vinter,,,,

Sophie kalla,,,, drog på sig laggen idag men först efter det att hon mätt donat och "tejpat" på fästvallan, (kvinnor kan),,, sen ut på kråkereds golfbanespår, en vit timma med fullt fokus på spåret! Är ju överdrygt jobbigt! Ja just det innan dess en löprunda runt sjön som lite uppvärmning. Tobbe är oerhört Oduktig på längdlagg, så får hänga på så gott han kan förhoppningsvis på söndag! Tobbes morronpass idag var succé bra! Tfn snooooze och jag skiter i det, så gött att ligga kvar i bingen och dra sig!!! Men dagens kvälls pass gjorde ont som attan 8km i 5min/km tempo och sedan upp på cykeln i 2,5 mil i puls tempo 20 min kettles eller kanske kettels hvet inte huuur det stavvaaas:-) avslutade med core passet. (skulle tränat i morses,,,,) Som sagt Scandics gym funkar så bra när man är på resande fot! Framför allt kungens kurva och Upplandsväsby Ser ni nåt i kråkereds som vitaktigt ryker så är det Sophie som i snön dyker,,,:-) Tobbe & Sophie snart i bättre form ( hoppas vi)

Hotell & träning,

Ytterligare ett pass på hotell för Tobbe, blir mycket bra träning. Efter att ha haft scandic hotell som "resehem" i 24 Jepp, tjugofyra år vilket betyder i runda slängar 1200 nätter så antar jag att dom gjort något rätt:-)! Anyway, kanonbra träningsmöjligheter rekomenderas! Kvällenspass innehöll 3,5 mil cykling och 7km intervalllöpning! Gött mos. Sophie körde ett superpass i bassängen 60 minuters simning och endast frisim. ! 1a gången , super bra jobbat. Som sagt enligt förra inlägget tiden talar för oss. Coach Ante har påtvingat ett maratonlopp innan tävlingen så det får bli så! Te'sagt är te'sagt och te'sagt gäller:-)! Så Gbg varvet i Maj och en mara i juni,,, det blir tydligare: Är man dum i huvet får kroppen lida! Tobbe & Sophie snart i bättre form (hoppas vi)

tiden talar för succé ;-)

Ja inte tiden hur fort vi springer cyklar eller simmar, utan tiden det är kvar tills tävlingsdax,,,,Lider inte av att det är 7 månader kvar tills start utan tvärtom,, det känns bra för oss båda. Helgen innehöll mini camp med Ante och Eva simning och löpning på programmet. Inte alls så tufft som förra övningen i Falkenberg och inte alls så mycket mat,, så ingen viktökning denna gången,,,, Upptrappningen av träningen har trots det varit mer eller mindre konstant med vissa undantag. Känns oförskämt bra att komma upp i tid på morgonen och göra något bra av det. T.ex igår Kväll scandic Linköping, 35km cykel 60 minuter samt 8 km löpning direkt efter följt av core programmet armhävningar och hantel övningar. Imorses rise and shine 04.55 löpning 45min + core. Tobbe & Sophie snart i bättre form (hoppas vi)

NYSTART PÅ BLOGG O TRÄNING!!

jA DÅ VAR DET DAX IGEN,,,
Så dåliga på att uppdatera men skam den som ger sig.....
Jul och nyår är med råge passerade och imorgon är det 5 månader sedan vi körde igång,,, tiden går fort när man har roligt.
Vi var på semester i Thailand och hade riktigt bra pass under 12 dagar endast 2 träningsfria dagar på hela resan. Sophie lärde sig vikten av att fylla på vätska om man skall springa i 35 graders värme......
Sista dagen på semestern feber o sjukyrsel för Tobbe, Sophies kom lite senare men i sanningens namn har det tränats oerhört dåligt sedan 3dje Januari.
Idag kom nystarten för oss båda, 11km på 65 minuter ingen höjdartid på något sätt men efter 12-14 dagar utan träning och med hosta och feber så får vi ändå vara nöjda:! :-)
Men nu jäklar i min lilla låda så är det hårdkörning framöver,,,, både med träning och jobb,
Grundpassen varje dag innebär mage rygg alltså core 2 pass om dagen tidig morgon och kväll, dessutom blir det de vanliga passen som skall köras,
NU KÖR VI ÄNDÅ HÅRDARE!!!..
Ja just,, vi blev väldigt bruna under semestern.... :-)
Tobbe & Sophie snart i bättre form (Hoppas vi)

RSS 2.0